REGLAMENT DE LA II CURSA DE MUNTANYA PI TALLAT


Article 1
El  diumenge 21 de juliol de  2013 a les 9:30 h. es celebrarà  la 2a Cursa de muntanya "Pi Tallat"  a Sant Andreu de la Barca.     
Article 2
La prova es disputa sobre un circuit de 7 km i 17 km.      
Article 3
Poden prendre-hi part totes aquelles persones que així ho desitgin, sense distinció de nacionalitat o sexe, sempre i quan s’hagin inscrit correctament, tant en temps com en forma. No està permesa la participació amb cadira de rodes, cadira de nens, patins o similars ni amb gossos.
L’edat mínima per participar és de 14 anys pels 7  km. i 16 anys pel 17 km.  En cas de menors, és necessària l’autorització expressa del pare/mare o tutor/ra.
Cada participant pren part a la cursa sota la seva responsabilitat i ha de disposar d'un nivell de condició física i de salut suficient per afrontar-la.
L’organització disposa d'una assegurança de responsabilitat civil segons la legislació vigent.   
Article 4
La sortida es donarà a les 9:30 h. del dia 21 de juliol de 2013. El temps màxim per completar el recorregut  serà de 55´pel 7 km i 2  h. 10  minuts.   El dorsal  es donarà  el diumenge dia 21 a la zona de sortida des de les 7:45 h. fins les 9:15 h.  
Article 5
El Termini i preus d’inscripcions esta publicat a la web de Athletic Events.
En  cap cas es retornarà el preu de la inscripció.
Les inscripcions es podran efectuar presencialment a:
Bikila Tarragona, Rambla. Francesc Macià 5 a Tarragona.
http://www.athleticevents.net  
informació: info@athleticevents.net 
 Les inscripcions es tanquen el dijous 18 a les 23:00 h.  o en arribar als 400 inscrits.
Article 6
El pitral ha d’anar col·locat a la part davantera de la samarreta i ben visible, en cas contrari, serà motiu de desqualificació.
En cap cas es permetrà córrer la cursa sense pitral.
El cronometratge es realitza a terme mitjançant un sistema de Xip atheltic events, enregistrant el temps de sortida i d'arribada. És obligatori tornar el xip de cronometratge després de finalitzar la cursa. L´atleta és responsable del seu xip, i en cas de pèrdua haurà de pagar un import de 3 €. L´ús incorrecte del xip implicarà no apareixer en la classificació oficial de la prova.
El temps de la cursa només serà enregistrat si el participant porta posats correctament el seu dorsal i  xip assignats.
Article 7
El recorregut del circuit  esta degudament senyalitzat.  Hi ha avituallaments als  quilòmetres 4, 8 i 12 aprox.  per la cursa de 17 km. Avituallament al quilòmetre 4 aprox. per la cursa de 7 km.
La prova compta amb servei de dutxes , guarda-roba i servei d’ambulància.
L’organització disposa de vehicles per al control i seguiment de la prova amb la deguda identificació. Les bicicletes o els vehicles motoritzats que no pertanyin a l'organització queden prohibits durant la cursa.
Article 8
Trofeus  als tres  primers classificats masculins i femenins de la general al 7 km i als  17 km, al primer i primera locals  7 km i als 17 km.   
Article 9
Les classificacions i les fotos  de la cursa es publicaran a la web:
http://www.athleticevents.net
El més aviat possible.  
Article 10
Desqualificacions:
El servei mèdic de la competició, el director tècnic i els jutges àrbitres estaran facultats per desqualificar i retirar durant la prova:
1.- Qualsevol atleta que manifesti un mal estat físic.
2.-Tot atleta que no realitzi el recorregut complet.
3.- L’atleta que doblegui o manipuli la publicitat del dorsal incorrectament.
4.- L’atleta que manifesti un comportament no esportiu o es reiteri en protestes davant l’organització.
Article 11
Les reclamacions relatives a la classificació s’hauran de fer per escrit al Comitè Organitzador i s’haurà d’adjuntar la quantitat de 40 € . Aquesta quantitat restarà en dipòsit fins que l’esmentat comitè resolgui sobre la reclamació presentada, amb el temps necessari per efectuar les comprovacions i consultes oportunes. Només si el veredicte emès considerés la reclamació justificada, es procediria a tornar la quantitat dipositada. El participant que no s’ajusti a aquest procés podrà ésser desqualificat.   
Article 12
L'organització,  no es fa responsable dels perjudicis físics/morals i/o materials que puguin causar/causar-ne els participants i espectadors durant aquesta competició, quedant sota la seva responsabilitat, el seu estat de salut per a la participació.  Els participants a la cursa renuncien a tota acció legal, que pugui derivar-se de la participació a l'esdeveniment.
Els participants autoritzen els organitzadors de l'esdeveniment a l'enregistrament total o parcial de la seva participació, mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeix tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense que tenir dret a rebre cap compensació econòmica.  Els participants també autoritzen a la organització a la publicació de classificacions, fotografies i qualsevol comunicació relacionada amb la competició.
Article 13
Que en compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de         desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informen que:
Les seves dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer automatitzat degudament  inscrit al Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i del que es responsable Atheltic Events, s.l.
Així mateix, d'acord amb l'establert per la Llei 34/2002, d'11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic en el seu article 21, sol·licitem:
El seu consentiment per poder remetre-li comunicacions i documents electrònics necessaris per portar a bon terme la relació entre ambdues parts establerta, així com comunicacions relatives a les nostres activitats que considerem que puguin resultar del seu interès per mitjà de correu electrònic o de qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
Athletic Events, S.L.U. ,  cancel·larà, esborrarà i/o bloquejarà les dades personals facilitades quan resultin inexactes, incompletes o hagin deixat de ser necessàries o pertinents .  En qualsevol cas, Vostè podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat i exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a aquests efectes per  correu  electrònic a info@athleticevents.net o a bajas@athleticevents.net.
L'atleta, pel sol fet de formalitzar la inscripció  accepta aquest Reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora o el jutge àrbitre.